U bent van harte welkom

ChipsAway Reusel staat bekend om ons deskundig advies en vakbekwaamheid. Eigenaar Dirk-Jan Gevers heeft meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche. En heel belangrijk: we hanteren zeer scherpe prijzen!
Onze werkzaamheden: Wij verzorgen de complete cosmetica van uw auto!

Grote schades, kleine krasjes, gat in stoel(stof en leer), klein restyle deukje, u kan het zo gek niet bedenken en wij maken uw auto weer zoals hij was!Facebook:

We zijn sinds kort ook te vinden op facebook. Op onze facebook pagina zullen we regelmatig actuele foto's plaatsen van uitgevoerde reparaties zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

[naar boven]

ChipsAway promoclip:

Klik [hier] of op de afbeelding, voor de promoclip met de van 'Fifth Gear' bekende Tiff Needell.

[naar boven]Vakantie periode:

Van 9 t/m 16 augustus zijn we gesloten ivm zomervakantie

[naar boven]Mirra-clear laksysteem:

Het nieuwe laksysteem Mirra-clear heeft als groot voordeel t.o.v. ons 'oude' laksysteem dat het veel harder wordt. Dankzij dit systeem wordt het nu ook mogelijk om op grotere vlakken te spuiten zonder dat u hier ook maar een spoor van terug kan vinden. Met een nieuwe 'blending' techniek, waarbij de randen van de lak als het ware worden opgelost, ziet u na reparatie absoluut geen overgang en/of aanzetting meer! Met dit nieuwe systeem kunnen wij u dus weer net dat ene stukje extra bieden!

[naar boven]