herstel van interieurs & bumpers

 

 

Met het Trim-Fix pakket kunnen we, naast het exterieur van uw auto's, ook het interieur een geweldige metamorfose laten ondergaan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan brandgaten veroorzaakt door sigaretten. Hoe vaak komt dit niet voor? Een klant zal bij aankoop van een auto, altijd vallen over deze lelijke beschadiging en in sommige gevallen hierdoor zelfs afzien van de aankoop. Dit is echter niet meer een probleem wanneer wij deze reparatie voor de verkoop uitvoeren! Natuurlijk blijft het altijd een reparatie, maar het valt niet zo erg meer op. Het enige wat er van overblijft is een klein "vlekje". 

Ook komt het steeds vaker voor dat, een ingeruilde auto, voorzien is geweest van een navigatie systeem. Bij de inbouw hiervan, wordt vaak niet stilgestaan bij het feit dat het systeem later bij inruil weer wordt verwijderd. Het resultaat is dan ook heel vaak: schroefgaten op de tunnelconsole. Ook weer zo'n vervelend punt voor de verkoop. In de meeste gevallen, is dit geen probleem! Wij kunnen dit soort reparaties (op tunnelconsoles) heel goed uitvoeren. De beschadigde delen worden met een kunsthars gevuld, waarna er met behulp van een mal, weer eenzelfde structuur wordt ingedrukt. Hierna wordt de kleur van de console bijgemaakt en wordt deze overgespoten. Het resultaat: geen spoor meer van schroefgaten! (gaten midden bovenop een dashboard zijn vaak niet goed te herstellen!)

Het Trim-Fix systeem biedt nog meer!

Naast bovengenoemde voorbeelden, kunnen wij ook heel goed zwarte kunststof bumpers weer in hun originele staat en vorm terugbrengen! U kunt hierbij denken aan schaafschade door bijvoorbeeld inparkeren. Op zwarte kunststof bumpers, zit een structuur gespoten. Deze structuur kunnen wij kopiŽren waarna het beschadigde deel weer op de juiste kleur wordt gebracht. Het resultaat zal u dan ook verbazen!

 

Hiernaast ziet u enkele reparaties van de genoemde voorbeelden.

 

Het probleem:

Beschadiging van vinyl

Een scheur of gat in hard en zacht vinyl  (veroorzaakt door bijvoorbeeld het verwijderen van een navigatie systeem, auto- telefoon of radio), ontsiert het dashboard van de auto.  Met behulp van het TrimFix systeem, kunnen wij dit over het algemeen (uitzonderingen daar gelaten) zeer netjes verhelpen. zoals ook hierboven reeds omschreven, zijn gaten bovenop een dashboard een stuk lastiger om te doen en worden vaak niet onzichtbaar. Gaten op tunnelconsoles daarentegen kunnen vrijwel geheel onzichtbaar worden weggewerkt. Bij zachte dashboards wordt het resultaat niet onzichtbaar. Dit komt vooral doordat er een vorm in is gedrukt, welke wij er moeilijk weer uit kunnen krijgen.
Ook kunt u denken aan beschadigde dashboard delen door bijvoorbeeld een autoradio die ontvreemd is geweest. Het dievengilde haalt niet altijd de radio er netjes uit en wil nog wel eens krassen ed. achterlaten.

Beschadiging van velours, leer en vloerbedekking

Brandgaten en scheuren in de bekleding maken het interieur van de auto er niet fraaier op. Brandgaten worden gevuld met stof. Wij beschikken over een uitgebreid kleurenpalet, waarmee we bijna iedere kleur perfect kunnen evenaren. Door deze stof wordt een speciale lijm verwerkt, welke we verwarmen dmv een klein strijkboutje. Tenslotte gaat er een speciale topspray overheen en wordt er losse stof over deze spray geblazen dmv een blaaspijpje. Het resultaat mag er zijn! Scheuren in vloerbedekking worden op vrijwel dezelfde manier gerepareerd, alleen wordt er dan eerst een gaasje onder gelijmd waarop we weer kunnen verder werken.

Beschadiging aan bumpers

Door diepe krassen en deuken is de bumper gewoonlijk snel aan vervanging toe. Met het TrimFix systeem, kunnen we bijna iedere bumper weer in een correcte staat krijgen. Beschadigingen op de bumper kunnen we door middel van een speciale structuur coating er weer als vanouds  laten uitzien. Ook diepe krassen zijn geen enkel probleem. U zult versteld staan van het resultaat!

 

De voordelen:

* Het interieur van de auto ondergaat een ware metamorfose;
* De beschadigingen worden bij u op locatie gerepareerd;
* Herstelwerkzaamheden bedragen een fractie van de
   vervangingswaarde;
* Een toekomstige klant zal de koop niet langer laten afhangen van een
   beschadiging;
* De wagen is niet een paar dagen weg en staat direct weer gereed voor
   de verkoop!

[naar boven]